2020-12-24
而家係屋企都可以來個浪漫chill之high tea啦💓 @dkcuppatea 出左全新既「粉鳥伊人 」外賣下午茶,以紅粉緋緋的紅鶴造型三層架為賣點,更特別設計了一系列的粉紅點心❤️緊係要拎返屋企食!睇返呢個set既餐單有..🥐鹹點:迷你牛角包英式豬肉腸卷巴馬火腿芝士串..🍰甜點:紅豆芝士蛋糕腰果味馬卡龍玫瑰造型的朱古力英式鬆餅配玫瑰醬..我慣左要食哂鹹先,最後食甜😂 先講下鹹點,牛角包好香脆,簡單又好食😋豬肉腸卷標準,巴馬火腿芝士串,相信芝士迷會鍾意食!因為有勁濃郁既芝士味🧀..甜點方面,全部都好好食,紅豆芝士蛋糕比較少有,好清甜😋馬卡龍同朱古力都好好,而鬆餅有驚喜!配上既玫瑰醬係精華!完全提升左鬆餅既味道😍充滿花香同玫瑰甜🌹一向麻麻地鬆餅既我都鍾意食😆..沖返杯熱咖啡☕️完美💯好chill! 又安全又放鬆💓 @dkcuppatea 很貼心提供左很精美的三層架外,仲有靚靚餐具,同埋聖誕裝飾道具,增添假期氣氛🎄好細心呢☺️ 而店鋪亦都好靚啊❣️掛滿花卉,裝修好靚,呢度原來仲有精油售賣,好特別💝 不論堂食定外賣,都感受到店主的心思呢💕.
🥐鹹點:
迷你牛角包
英式豬肉腸卷
巴馬火腿芝士串.
🍰甜點:
紅豆芝士蛋糕
腰果味馬卡龍
玫瑰造型的朱古力
英式鬆餅配玫瑰醬.