2018-09-14 729 views
5:45 pm 去到排隊, 前面大約20人左右,去到買完係足足一個鐘,之後再等左半左鐘至有得食。如果好食,等還可以啦。重點:伏,唔好食,冇肉味,煮又煮得唔好食,哎medium rare ,佢係8成熟至全熟透。只要對牛有少少要求就不要來排隊來吃丫!我地哎左600g 肉眼,我地個收銀個哥仔話佢地好難handle, 中間會好生,建議切開分成2 份300g. 我地接受啦,佢講明handle 唔到。配左正常份蔥油,同set. 忘了影相。另外哎左300g 牛柳,佢都係建議分成2份150g. 配上3倍蒜油同set. 沙拉普通。飯就幾好食。配埋肥仔可樂。其實佢唔切開煮,我諗唔會咁易煮到全熟。我亦都有諗,可能其實舊牛真係唔令,所以佢要煮熟d🤷🏼‍♀️總結:之前食樓下buffet 十萬個讚,呢間野我個次行過見到咁多人排以為都有料到,但原來只是浪費感情時間。係平既,但唔好吃。

係平既,但唔好吃。
300g牛柳