經過見到呢間嘢, 價錢又唔係貴, 啲圖片又好似大件夾抵食, 於是就走入去試下。 三個人食咗個澳洲西冷牛扒300g、 全日早餐(All day Breakfast)、帶子意粉。環境還可以, 普通一間餐廳,不過,定位就有啲怪, 又要做日式, 但係又有澳洲牛扒紐西蘭牛扒同埋和牛, 但係成個格局, 就好似花園餐廳咁,只不過係多咗啲日文係啲裝修到。「澳洲西冷牛扒300g」牛扒係好厚,一定飽, 出嚟大概五成熟,但係肉汁唔算多,感覺冰鮮,完成解凍冇幾耐咁。 不過牛肉都唔算太硬同埋唔會有好多肥膏同埋筋,尚可接受。「全日早餐(All day Breakfast)真係一個早餐嘅款式, 半塊多士,黃豆少許,荷包蛋兩隻,雞腸兩條,小雞扒一塊, 相信呢一個格局都好難講得出美味與否,飽肚便可。「帶子意粉」帶子唔算少,意粉亦多, 一般茄汁意粉味道。

「澳洲西冷牛扒300g」

「全日早餐(All day Breakfast)

「帶子意粉」
帶子唔算少,意粉亦多, 一般茄汁意粉味道。