2020-06-15
諗住收工同個friend食dinner,都費時食咁頹啦,見到openrice呢間咁多人正評就去試下啦🤔兩個人一人叫一樣野食,我個friend叫咗墨魚麵啦,我就叫咗呢間餐廳嘅signature All Day Breakfast😶墨魚汁味道還好,冇乜特別,但上面啲炸蝦同其他炸野都係冇味!冇錯,係真係冇味!第一次食到連炸野都可以冇味嘅野😂好啦,呢個都算,心諗all day breakfast實冇死啦,都係煎下蛋再加茄豆,加埋其他好難可以整得好難食嘅野食啦😂 好老實講,整得唔太出眾都算,雖然都呢個價錢($156) 唔出眾都有啲對唔住個價啦? 最恐怖係好難食🤢 咁大個人未食過咁難食又貴嘅all day breakfast,係連蛋都冇味,成份野都係冇味!我個friend同我都呆晒,點解可以連all day breakfast都整到咁???拿,我唔知我呢篇食評會唔會被消失咗啦,但我都係講事實,如果大家有幸睇到呢篇食評可以選擇唔相信我(我祝你好運)😅 又或者咁講,如果你係想打卡放上IG,話比人知你食緊間都唔算好平嘅餐廳,go ahead😅 啲野食影出黎都還好嘅,如果你打算淨係影相😂我好少會講啲野食係
我好少會講啲野食係真係難食,但呢個係我食過最難食嘅all day breakfast (/餐廳?) 仲可以開到有唔同分店真係好誇張😂
幫間餐廳講返句好說話:可能淨係呢間分店係咁?😂😂😂😂😂😂😂