2018-05-05
已經想試呢間好耐但無咩機會,今次終於試到了。用餐時間兩小時,晚市應該只做兩輪。我地三個女仔開頭叫左5樣,見上碟既時候細細碟,其實有一刻覺得有d 小貴。但佢貴係有佢既道理。因為佢地會幫你燒埋同會建議燒幾成熟,所以你只係坐喺度同朋友吹水就夠。每燒完一樣就換燒烤架:好衛生但其實又好唔環保。幾乎牛類都係稍以鹽略醃所以好夠牛味。鹽蔥牛舌,薄切的,上碟時侍應會券埋d 蔥一齊上。去骨奶油雞腿肉,雞肉同奶油分開燒。奶油之中會➕蒜蓉。純血和牛扇子肉,薄而牛味重。真心喜歡。綜合野菜,肉食得多都會膩。食點菜吧!梅花豚扇排,可以唔叫。無味的.......食完呢5樣其實覺得唔夠喉~ 再叫左胡麻水菜沙拉,台灣墨魚香腸同埋老饕牛排。胡麻水菜沙拉其實同一般日式沙律無咩分別。重點在墨魚香腸! 見個名幾得意就叫左~ 墨魚滑做基本+墨魚肉粒再搵層衣包住上。雖然燒到有d 燶,但都值得推!加埋個老饕牛排做結尾,A5和牛,係得既但我個人有d 掩尖:嫌有d 韌。好~ 總結~ 埋單位位$360。比我想像中平!因為燒埋比你仲每燒完一樣嘢就換燒烤架,仲換碟。誠意十足。
每燒完一樣就換燒烤架:好衛生但其實又好唔環保。
幾乎牛類都係稍以鹽略醃所以好夠牛味。
鹽蔥牛舌,薄切的,上碟時侍應會券埋d 蔥一齊上。
去骨奶油雞腿肉,雞肉同奶油分開燒。奶油之中會➕蒜蓉。
純血和牛扇子肉,薄而牛味重。真心喜歡。
綜合野菜,肉食得多都會膩。食點菜吧!
梅花豚扇排,可以唔叫。無味的.......
胡麻水菜沙拉其實同一般日式沙律無咩分別。