2019-01-18
呢排OT食左幾日網上外賣平台,諗住試新野咁啱有朝係樓下攞左張傳單,所以今晩一於幫趁下小店Office係碼頭個邊都肯送 啲野食送都黎仲熱辣辣兩條仔 叫左個星期一至五套餐再加多個豬排骨 非常飽豬排骨份量唔多 如果開Party嘅話可以叫多一個 味道ok套餐方面Pizza叫左個泰雞+加勒比 (二合一)泰雞個Part如果可以多啲辣醬 唔好咁就香港人唔食得辣就錦上添花而加勒比海嘅吞拿魚份量可以再多啲 依家就有一種「加左千島醬嘅夏威夷」咁批底黎講 個人覺得太厚 有種「用麵粉質死你」嘅感覺 如果有薄底揀嘅話 無疑係天上美食焗飯意粉類就要左個海鮮闊條麵的確係好失望嘅 不論麵 汁 餡 各方面都有極大嘅進步空間餐湯冇要就揀左個蒜蓉包個包淋左 可能外賣關係 實在非戰之罪 雖然口感差啲 但味道搭夠 蒜蓉醬搽得好厚 可以幻想到新鮮出爐嘅話會係一件引人犯罪嘅藝術品最後 食得滋味雞 梗要食炸雞呢舊炸雞就好野啦 先講口感 新鮮 鬆脆 熱辣辣得黎就唔算太油林林 可算係中上之作味道方面呢 就做左啲手腳 不論係雞味 雪味 霉味 定係油益味 都食唔出 係真真正正嘅冇味
咁啱有朝係樓下攞左張傳單,所以今晩一於幫趁下小店
Office係碼頭個邊都肯送 啲野食送都黎仲熱辣辣
兩條仔 叫左個星期一至五套餐再加多個豬排骨 非常飽
豬排骨份量唔多 如果開Party嘅話可以叫多一個 味道ok
套餐方面
Pizza叫左個泰雞+加勒比 (二合一)
焗飯意粉類就要左個海鮮闊條麵
的確係好失望嘅 不論麵 汁 餡 各方面都有極大嘅進步空間