2021-12-04
上次同男朋友食完,覺得間野真心CP值高!價錢合理,份量唔係個d細細份。今日放工決定帶媽媽黎再食下好西😋一向都眼闊肚窄嘅我,又叫左好多野食🤣😂不過從來唔做大嘥鬼,全部食哂☺️1️⃣溫泉玉子牛油果凱撒沙律超級足料,溫泉蛋唔juicy,有蕃茄仔、青瓜片、牛油果粒,醬汁撈埋一齊岩岩好😚 2️⃣芝士厚燒玉子一向都好鐘意食玉子燒,呢個面仲有燒過既芝士片,蛋甜甜地👍🏻👍🏻👍🏻好味3️⃣牛油果芒果三文魚班戟見到呢個幾得意,叫左兩件試一試,班戟皮入面包住左三文魚、牛油果同芒果,match埋一齊都幾好味😋4️⃣石狩窩豬骨湯底勁足料既窩物,有個煎過既魚頭、金菇、蔬菜,湯底入面仲有日式粉絲😋😋5️⃣櫻花蝦鯛魚湯泡飯媽媽話好想食呢個櫻花蝦飯,所以明明叫左好多野食都照叫啦,又係勁足料,蝦係煎過,好多櫻花蝦仔,令到泡飯好香,味道超讚6️⃣宇治抹茶芭菲唔食甜品就好似作結唔到,所以我地叫左個甜品share. 除左雪糕好有抹茶味,仲配有朱古力味脆條,mochi好煙靭,食埋真係好滿足
1️⃣溫泉玉子牛油果凱撒沙律
2️⃣芝士厚燒玉子