2021-10-21
18樓雞煲之前食過覺得抵食味道剛好,所以見很久沒有打邊爐就去吃雞煲加打邊爐,二人來坐四人位十分舒適我們叫了小辣的雞煲,來到待應幫手混好等陣就可以食。辣度微度都剛好不太咸,雞肉份量不少而且肉質十分好保持到水準。之後我們出去拿飲品,有自家制茶好方便,已包裝好一杯杯,味道濃不甜,當然仲有汽水之類仲有西式熱茶,有桃茶和熱情果,仲有日本茶選擇。 特級肥牛肉味嫩又有肉味,除了特級牛肉仲有雪花牛肉都不錯。海鮮如蝦好新鮮又爽口,魚類白鱔和鯇魚腩爽口又鮮甜,自家制響鈴不油身又脆口,十分新鮮。魚皮餃大隻啖啖肉,蔬菜方面可以出去拿菜或點如淮山,南瓜,萵筍不少選擇都好乾淨又新鮮。麵類有幾款當然叫一個出前一丁再加上午餐肉啦。 差不多食到尾段再出去拿乳酪,配上不同配料,味道不甜可以口感有點似雪芭,整體都十分不錯,又乾淨,待應收碟都幾快手,幸好今日七點已去不用等位,食完都差不多八點半門外已有不少人等入去。嘆息之菜場
18樓雞煲之前食過覺得抵食味道剛好,所以見很久沒有打邊爐就去吃雞煲加打邊爐,二人來坐四人位十分舒適 我們叫了小辣的 雞煲,來到待應幫手混好等陣就可以食。辣度微度都剛好不太咸,雞肉份量不少而且肉質十分好保持到水準。 之後我們出去拿飲品,有自家制茶好方便,已包裝好一杯杯,味道濃不甜,當然仲有汽水之類仲有西式熱茶,有桃茶和熱情果,仲有日本茶選擇。
嘆息之菜場