2022-08-25 1651 views
同太太放假拍拖👫行APM, 咁多食店,佢竟然選擇了呢間。佢提起10多年前我哋喺尖沙咀分店食過$120任食。所有餐牌上意粉🍝、pizza , 蛋糕🍰都可以任點任食,講起我又有啲印象,真係時間飛逝。😁我哋order了一個意粉,一個燴飯,另加$58便有餐湯,餐飲及一件$45或以下的任點蛋糕。另外叫了一份$25蒜蓉包,有3片。煙三文魚蘑菇蒜香意粉:好重蒜香味,材料有煙三文魚、煮過的三文魚粒及蘑菇,幾美味,意粉都煮得軟硬適中。日本南瓜海鮮忌廉意式燴飯:南瓜打碎溝啲忌廉煮意大利🇮🇹飯,我在家中都試過煮,加了些洋蔥🧅碎、蕃茄,魷魚🦑、青口,味道都唔錯。蒜蓉包焗得香脆,蛋糕就不用多說,有一定的水準。藍莓芝士撻及士多啤梨芒果蛋糕🍰都十分滿意。三百零蚊性價比幾高👍👍

煙三文魚蘑菇蒜香意粉

三百零蚊性價比幾高👍👍

日本南瓜海鮮忌廉意式燴飯

藍莓芝士撻,士多啤梨芒果蛋糕
2022-08-20
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$160 (Lunch)
煙三文魚蘑菇蒜香意粉
日本南瓜海鮮忌廉意式燴飯