2018-02-08 1213 views
星期日既晏晝,邊到食野都好多人,我地兩位,旺角依間Outback等左10分鐘到就有位 ,都可以接受。首先不得不提既就係黑糖包,有時因為為左個包,而好想黎食Outback,如果多人黎一定無限追架。跟住叫左個芝士燒蝦白汁寬麵,每次都係必叫,有少少辣,蝦大約有六隻,而個伴碟既蒜容包都好脆!另外仲叫左一個Set Lunch,Baby Back Rips,依個價錢包埋沙津同湯,真係好抵,個Rips水準就正常,冇話特別好食/唔好食。最後加埋會員卡,個芝士燒蝦白汁寬麵就有9折,而因為係Set Lunch就冇另外仲有折,但計返整體,都算抵食!會Keep住黎

黑糖包

芝士燒蝦白汁寛麵

Baby  Back  Rips

Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$135 (Lunch)
黑糖包
芝士燒蝦白汁寛麵