2019-10-08 967 views
好難得青衣城閂左兩日終於開返,一起身就落去排隊,都唔算話太多人,未排到去玻璃門,不過果個自動門長開就會排到有d熱。有位短髮阿姐(食客)無啦啦衝左去隊頭嗌:「四位!」好彩店員叫返佢去排隊,佢仲要問:「係咪幾多個人都係呢度排隊呀?」我參透唔到佢問呢個問題背後既含意,同朋友研究左一陣,都只係覺得佢既動機無非係 唔 想 排 隊!一坐低即刻試試佢個秋季限定蠔天丼先!有兩大隻蠔,開頭預佢得一隻,同埋會出曬水,點知擺左一陣先食都仲好乾爽,肥美!有舊赤魚,但完全無味,唔同平時扁身果隻(針魚?),可以不理。個自家制抹茶紅豆布甸伏左仲唸住自家制試得過,個抹茶同紅豆味都欠奉,甜!都係專注做好天婦羅算啦

一坐低即刻試試佢個秋季限定蠔天丼先!

個自家制抹茶紅豆布甸伏左
抹茶紅豆布甸
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch