2021-04-06
我本身睇到個評價,又好想食dry aged我就搵下搵下搵左黎呢到如果你真係好想好想食dry aged 既話呢😏叫左個sharing menu for two, 見啲人話個湯好正,好好飲點知個蟹龍蝦湯湯個色水係唔錯既,飲落去就唔算太重味Tuna steak 就係將啲本身可以軟林林既野整到條邊硬哂咁放落口, 芒果搶左成個味味, 淨試個tuna steak 其實淡而無味口感? 仲辛苦過咬香口膠🤣蠔入面既波菜係幾出色唔識較返打橫我本身唔食熟蠔一試之下又幾特別 個波菜咸咸地好得意鵝肝over cook 左啲 夾落個蛋到又係咪可以去到個陣油膩呢, 見人見智啦蜆同龍蝦都唔錯既如果食哂啲蜆之後淨係試個汁 會有啲似蕃茄薯仔汁咁 但夾埋一齊食又無啲咁既味架咼! 同埋啲蜆都啖啖肉 唔錯龍蝦就唔會話太差, 不過見到中間有啲深綠色野, 但明明隻龍蝦係焗完, 都可以有生既蝦膏出現,有驚喜 (呢碟係我對面個個食, 無相, sorry)但個牛扒真係敗筆 Dry aged 黎講都算難咬 煎係煎到好靚呀, 入口就還好啦結論係,呢一餐唔可以當西餐咁食, 要當食地中海菜咁食,呢個餐廳既地中海菜特色就係將軟野變un/硬。 門
我就搵下搵下搵左黎呢到
如果你真係好想好想食dry aged 既話呢😏
叫左個sharing menu for two,
見啲人話個湯好正,好好飲
點知
個蟹龍蝦湯湯個色水係唔錯既,飲落去就唔算太重味
Tuna steak 就係將啲本身可以軟林林既野
整到條邊硬哂咁放落口, 芒果搶左成個味味
, 淨試個tuna steak 其實淡而無味
口感? 仲辛苦過咬香口膠🤣
蠔入面既波菜係幾出色
唔識較返打橫
我本身唔食熟蠔
一試之下又幾特別 個波菜咸咸地好得意
蜆同龍蝦都唔錯既
但個牛扒真係敗筆
結論係,呢一餐唔可以當西餐咁食, 要當食地中海菜咁食,呢個餐廳既地中海菜特色就係將軟野變un/硬。 門口都睇到佢拎黎做dry aged d 位唔算太靚, 甜品還好啦都唔值得影了🤣
要$1500 既, 我會食其他野.....