同🤴🏻去中環staycation,咁梗係要行吓中環新地標 ‘ 中環街市 ’ 啦😄😄見到來自台灣嘅 ‘繼光香香雞 ’ ,🤴🏻話一定要食 ‘ 杏鮑菇🍄 ’ 😆😆,我地就叫左個no.2☺️☺️~~~香香炸雞🍗~~~細份雖然話係細份,數下數下都有7至8件😄😄!每件都炸得非常香脆,脆衣好薄😙😙,加埋繼光香香雞獨有嘅香料味,真係第二到食唔到🤤🤤,另外肉質正常😁😁~~~蒜脆杏鮑菇🍄~~~細份當年🤴🏻喺台灣食嘅時候已經話好好、好好食👍🏻👍🏻!今次亦都冇令我哋失望😋😋第一眼仲以為俾錯燒賣我哋,個樣真係好似🤣🤣咬開同樣咁脆口,杏鮑菇🍄嘅多汁💦程度俾炸雞塊🍗仲要多 好多🤩🤩試咗杏鮑菇🍄後,又真係好食過炸雞🍗喎🥳🥳

~~~香香炸雞🍗~~~細份

~~~蒜脆杏鮑菇🍄~~~細份
第一眼仲以為俾錯燒賣我哋,個樣真係好似🤣🤣

試咗杏鮑菇🍄後,又真係好食過炸雞🍗喎🥳🥳

2022-05-24
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
$24.5 (Other)