2018-05-26 959 views
我食過好多差的食肆,未食過一間差到好似呢間咁,我願意花時間打食評!7:30落單食火鍋,紙上一堆湯底選擇,但選完就樣樣都無,算!等左好耐都無上鍋,三催四請,結果係個部長唔記得落單!算,重新再落,40分鐘後仍然未有鍋!火都黎埋,仲問我要咩湯底,再幫我落過,我話我唔理你有咩湯底,你起碼俾個鍋我!我心諗我落清水都好!落單落左已經一個鐘,一碟菜都無上過,任食2個半鐘,你俾我食5個鐘都無用!唔止一枱係咁,枱枱都係咁!大家唔滿意,同部長、職員講,佢地仲要聲大夾惡咁鬧番轉頭,發唒脾氣!完全沒有服務態度可言!仲發D客脾氣!最最最衰仲要係厄人!係厄人!真係勁想去消委會投訴!火鍋108(每人送一碟肥牛),加多50可以升級,任食肥牛。我同家人加左50升級,黎左2次肥牛(每次都少)就無再黎過,催極都無!最後話廚房唔知點解切唔到肥牛!根本就沒有任食!咁同108有咩分別?埋單係158再加一!找錢時又找錯,2枱D數亂哂,有D客人都係計錯錢,同佢理論勁耐!真心覺得唔單止無下次,連呢次都唔想有!

真心覺得唔單止無下次,連呢次都唔想有!

2018-05-26