2023-07-18 1512 views
有同事提議食韓國嘢,上網搜尋左呢一間餐廳,而且訂左位。不過嗰個體驗真係唔係太好,所以我就想同大家分享下啦。首先,入座嘅時候佢哋就冇講明有冇限時,不過lunch time有幾多時間食飯,大家知,我哋呢啲社畜,都要趕返番公司繼續下晝要交俾老闆。食到一半嘅時候,大概坐低計35分鐘到,就有唔同職員輪流過嚟叫我哋快啲食完,令到我哋好唔舒服。當時係有人等位,可能佢哋係想快啲轉檯,不過都唔應該咁催促客人。我同三個朋友都只係食到一半,就已經有職員嚷住我哋要收野抹枱啦,真係相當唔客氣。如果我哋係食完晒嘢,坐喺度傾偈,佢哋一直催住我哋走,我哋唔肯埋單走,或者係我哋唔啱,但係我哋真係仲食緊,食到一半甘俾人催住食,真係好唔舒服。大家都係俾錢,我覺得真係唔應該咁樣對待客人。都要講返句公道說話,佢食物質素係OK。雖然唔係平。但係對得住佢係灣仔八十幾蚊個餐。**當我哋出去買單嘅時候,聽職員同等位幾個閑談間知道,原來係熟客仔嚟嘅,咁冇計啦,我哋呢啲久唔久先去食一次。就係俾人咁樣對待。呢間餐廳嘅體驗真係唔太好,職員催得好過分,有個別職員嘅說話都幾難聽,令到我哋幾唔開心,態度就算數咪提。都係嗰句,唔係唔使錢,有冇優惠。點

都係嗰句,唔係唔使錢,有冇優惠。點解要貼錢買難受?係熟客有特別優待,不妨多去。真心。

食到甘就催我地食快啲。
2023-07-11
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$100 (Lunch)