2019-08-26 556 views
又到星期日同女朋友出街既時間,係佐敦行到咁上下,女朋友話肚仔餓,咁就搵野食。最後決定食呢間!柏擋海南雞飯。先講環境,幾新淨,衛生算好。坐位唔算太多,不過由於我地早去食,所以等都唔洗等就入得去。而我地坐左係bar枱。選擇唔算好多,有招牌既海南雞,另外都有豬頸肉飯,都有肉骨茶飯。而我同女朋友就㨂左海南雞飯套餐。平均每人65蚊。佢本身都有海南雞飯散食,不過就冇野飲。先講個雞,個雞真係好滑同好嫩,接近係脾位,而且仲有個雞搥食,正!而且佢個豉油同個蔥油真係好好正,非常之送得飯。而個雞油飯都好香,可惜今日肚仔太餓,嫌有少少唔夠飯。仲有佢呢個餐仲有個時菜仲有凍飲但竟然冇熱飲,真心第一次聽餐廳冇熱飲😱😱

平均每人65蚊。佢本身都有海南雞飯散食,不過就冇野飲。

先講個雞,個雞真係好滑同好嫩,