2024-02-13 570 views
第一次黎食就平日2個人,人都齊晒,排第一個,但係一直唔比入座。因為得一人位,就放左後面果個人入去同人搭枱坐。好啦,都明白既。又等左一段時間,終於有員工出黎叫人入座,點知又係叫一個人既,到底點解連續放一個人既入去食(呢間鋪得2人枱),2個人食就抵你排咁耐?最搞笑既係,一個人前腳坐低落完餐無耐,對面果一個人就食完埋單走人。perfect arrangment! 換句話講,完美Loop黎,食牛角buffet可以用金卡打尖,sukiya唔洗金卡,一個人去食就得,入座速度快過牛角金卡友!個員工第3次出黎叫人入座,又係打算叫一個人既,起手第一句係「唔好意思,….」,但對眼係望後面排隊既人。呢個時候已經係等左接近半個鐘。唔知係察覺到黑面定係後面無一個人既,終於識得等人走,放2人入座。第二次黎食呢間分店,2個人未到齊唔比入。呢點我就好奇啦!驚食得耐既點解唔限入座時間?個員工直接比後面既入先,完全無解釋/講唔好意思。呢間鋪既安排十分友善真係食餐飯搵氣受,唔會再幫襯呢間,恭喜大家又少左個爭食飯友

呢間鋪既安排十分友善

真係食餐飯搵氣受,唔會再幫襯呢間,恭喜大家又少左個爭食飯友
2024-02-13
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$50 (Lunch)