今次係睇左雜誌o既介紹~~所以黎呢間野試下~~佢係對住內街o既地舖~~唔係o係商場入面架~~所以大家千祈唔好入商場搵呀~~今次試左big bite~~我個fd就試左mushroom burger~~然後再一齊share一個poutine(芝士薯條)~~個poutine一定要熱食~~因為一凍左就唔好食架喇~~我地熱食~~所以好正~~d芝士真係溶晒痴晒o係d薯條度~~超正呀!!之後到個包~~超大呀~~d肉好有肉味~~口感超正~~而且仲有一圈紫色洋蔥~~係一圈~~唔係麥叔叔o個d洋蔥碎囉唔該~~而且o個度仲有d小配菜任由你自己加~~例如酸菜~~蕃茄粒~~黑橄欖等等~~總括而言~~呢個價錢(個包40幾~~poutine set $20幾)~~真係物有所值~~以後都一定會再去睇埋其他o個d~~by the way~~d職員都好有禮貌~~不過落車要講英文~~再唔係可以拎住中英對照o既menu指俾佢睇都得~~仲有就係o個度有洗手盆俾你洗手~~唔駛驚食完會成手污糟~~真係有心~~我最後仲同個chef講左句very good呢!

我最後仲同個chef講左句very good呢!
Poutine