2009-03-15 11 views
想食Triple O好耐,一路都因為唔就腳,所以delay,今日見有時間就特別行過黎食~我order左Mushroom Burger,聲稱唔食牛既我,淨係會食Burger,係咪奇怪呢?!麥記食得多好厭,雖然價錢貴2-3倍,不過個包相比都有大成倍啦,咁既價錢都真係差唔多架喇,好彩係餓既情況黎食,食得哂~~~超飽!!!講番個味道,其實磨姑係咩味道都無,唔加磨姑都無咩緊要,唔影響個包,加左亦加唔到分,不過我又唔食煙肉,唯有叫磨姑啦~個包真係好大個,個包焗過,脆脆地,塊漢堡有肉汁,都入味,不過好似frenshness o個D好食D,唔知係咪無芝士,好似爭咁D野,我食完無覺得”好好食”既感覺~~粗薯條我本黎係中意架,但係佢又好似太實咁,茶餐廳個種粗薯條o岩我口感多D~~~~朋友試左雞塊個餐都話好味,下次有機會試下先~

朋友試左雞塊個餐都話好味,下次有機會試下先~
2009-03-14