2021-04-09 1996 views
今日閒日四點半經過another one吾使等位,立即入去食野😆門口明顯係打卡位🤣入座後自己出cashier買野,對住cashier有新鮮芒果檸檬青檸,又係打卡位🤣仲有棵檸檬樹🍋🌴,好似假🤣店內沒set,我都幾肚餓所以叫埋甜品😋我坐正門窗口位,有棵樹🌴響隔離,仲可以望街❤️Morning Viet ($48) 越南咖啡+甜奶剛剛好,條玉桂有陣陣香味流心芝士蝦多士 ($70) 食評講必食😅,芝士果然爆哂,但蝦膠吾多亦吾多夠味,好彩個西多士亦吾算油,仲好飽肚🤣伴碟係牛油果醬+蝦片,如果多d 醬點更好👍原個檸檬法式芝士蛋糕($68) 呢個賣相真好ok😍個檸檬係脆皮,敲碎裡面有幾層layer, 下面係法式脆餅裡面有酸味味jelly同芝士蛋糕,一d都吾漏,全餐最滿意係個甜品❤️埋單186蚊,最喜歡係個甜品😋閒日hea坐係ok good, 曾經假日經過超多人排隊,餐廳食物較少,暫時試一次就夠了😆

門口明顯係打卡位🤣

仲有棵檸檬樹🍋🌴,好似假🤣

店內沒set,我都幾肚餓所以叫埋甜品😋

我坐正門窗口位,有棵樹🌴響隔離,仲可以望街❤️

伴碟係牛油果醬+蝦片,如果多d 醬點更好👍

原個檸檬法式芝士蛋糕($68)
呢個賣相真好ok😍

個檸檬係脆皮,敲碎裡面有幾層layer, 下面係法式脆餅

埋單186蚊,最喜歡係個甜品😋

2021-04-09
$185 (Tea)
  • 原個檸檬法式芝士蛋糕