💛No Milkshake No Life·因為喺屋企就嚟變蘑菇 所以就約咗個朋友仔去行嘉頓山 懶係運動下咁😂😂因為人有三急嘅關係 所以啲相係我個friend影架 比翻credit佢😈之後仲要勁好笑 我去完廁所 發現餐廳道門鎖左 我翻唔翻間餐廳 係第二間餐廳既人叫我點樣兜停車場出翻正門🤣·crazy cheers cheese $78呢一個就係我哋嚟呢度嘅目的😍😍佢好似之前荃灣有一間食彩虹芝士吐司既小店 可惜個間執左😢呢一個我覺得味道都幾唔錯 而且佢比我想像中無咁膩 芝士食落都幾有層次感 唔錯唔錯🤤🤤不過我覺得佢個麵包有啲焗得太硬 尤其係有一個角嘅邊邊位係直頭硬到唔係好咬得開🤣🤣·pancake burger $98我覺得呢一個配搭幾特別 不過我唔係特別鍾意佢個pancake本身 因為佢唔係好鬆軟個種 食落好實 不過美式嘅pancake就係咁🙊🙊而且佢無咩蛋味咁 反而佢入邊啲配菜做得幾好 佢隻蛋係煎得超好食 而且個流心蛋黃勁正🍳之後佢個bacon係比較厚身嗰啲 唔會太肥 呢樣嘢幾好 不過就因為佢厚身啲嘅關係 佢唔係炸得好脆 之後佢中間仲有一個大嘅蘑菇 都幾juicy😌·classic
💛No Milkshake No Life
crazy cheers cheese $78
crazy  cheers  cheese

pancake burger $98
pancake  burger

classic chocolate milkshake $59
classic  chocolate

呢一個朱古力奶昔唔係好濃個種黎既 不過佢質感好好 係真係有雪糕打出嚟個鐘感覺 係好厚身嘅 睇吓大家鍾意邊一種milkshake啦😈
#rbyeat
#rby西餐
#rby💛
#rby深水埗 #rby西環
📍石硤尾白田街13號美葵樓地下G01號舖
📍西環石塘咀山道31-37號地下A舖
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$125 (Lunch)
crazy  cheers  cheese
pancake  burger