妮一間,我同男朋友comment 係有第二次😂驚喜酥皮湯(要另加20)其實個湯係跟個dinner main dish,但就可以加20就另轉酥皮湯,出去食個酥皮湯都唔止20,諗都無諗立即加😂個湯一打開,係剛剛焗好,勁熱,建議放一放無咁熱先好飲😂海龍皇脆蟹意大利飯佢個汁我覺得係似好蟹膏味,鍾意蟹如我,就會覺得好好食,但唔鍾意食蟹就會怕左,所以落order時最好諗一諗😂我就覺得好好食😂威靈頓牛柳妮個我男朋友覺得好好食,不過我就一般般,因為個酥皮一切就shift左位,可能我刀工唔好🥲環境小店經營,位置會迫小小,但都合理。職員有個男staff幫我落單,落漏左個小食,所以各位落完單最好double confirm一次😂
妮一間,我同男朋友comment 係有第二次😂

驚喜酥皮湯(要另加20)
酥皮湯

個湯一打開,係剛剛焗好,勁熱,建議放一放無咁熱先好飲😂

威靈頓牛柳

小店經營,位置會迫小小,但都合理。

職員

酥皮湯