2021-04-09
碗屋, 中環🎣位於The L. Place既一間#日本菜 /日式#放題 餐廳,相信係#中環 返工既打工仔一定唔會感到陌生。呢到午市套餐有好多選擇,而且每個都好豐富,一律配蒸蛋,沙律,出名大食既我都覺得食得飽。同事們叫左#壽司 /#刺身 ,配牛肉#烏冬 /#冷麵 /海鮮粥($238),4個女仔無一個食得哂套餐既所有食物。我就叫左個鐵板#銀鱈魚 ($228),皆因最近想食多少少魚。銀鱈魚超級好味唔係講笑😍非常新鮮同嫩滑,份量都唔少👍🏽但老實講佢個價錢都唔平,所以真係一分錢一分貨!如果嫌佢太貴,可以選擇早少少黎,因為佢做緊優惠,凡於11:30-12:45內結賬離座,有6折優惠。價錢會相宜好多👍🏽.📍#中環 皇后大道中139號 The L. Place 1樓 #HappiMuffinHongKong🌟#HappiMuffin Rating: 7/10💰Price: $250-300 pp.#hkig#hkigers#igers#yum#yummy#nom#nomnom#foodporn#hongkong#food#share#like#foodblog#foodie#love#follow#香
🌟#HappiMuffin Rating: 7/10
💰Price: $250-300 pp
#hkig#hkigers#igers#yum#yummy#nom#nomnom#foodporn#hongkong#food#share#like#foodblog#foodie#love#follow#香港#香港美食#美食#美食指南