2024-09-24 53 views
今日下午去百老滙電影中心睇戲,之前就係附近找食。一向喜歡幫襯小店的我,行過見到這店似乎也頗骨子,價錢又適合,於是便試吓。我係堂食,結果話攪錯出了外賣飯盒,當時只有我一張新單,咁都攪錯,心裡已有點不爽,因為我係好介意食飯盒嘅人。坦白講,這個日式牛肉飯,味道是不錯的,可惜敗筆於個飯底,點解可以咁難食架🤮唔知係啲珍珠米質素差還是煮到個飯太爛太濕,一啲口感都無,入口好似槳糊🤦🏻‍♀️很難食喔,真的吃不下多幾口。最後,臨離開前,我鼓起勇氣,話俾佢哋知個飯煮得好難食,希望他們對自己有要求,會改善啦!
日式牛肉飯(和風牛丼)Japanese  Beef  with  Rice
2024-09-24
Type of Meal