2015-03-22 2085 views
marketing呀sir話香港嘅主題café通常都生存得唔耐,咁Charlie Brown Café應該做得幾好,所以先一直喺度,而我真係幾鐘意去呢間café! 呢間café我已經去過3次啦,3次都幾開心。cafe嘅環境好好,用Charlie Brown呢個卡通人物而唔係Snoopy,可能用一個人,大家更可以identify with。由招牌、樓下、樓梯,到2樓嘅餐廳,裝修好貼主題,周圍都係Snoopy漫畫嘅角色,而且張張枱都有一個,杯碟都有,連廁所都有。第1次去係喺Openrice見到之後同兩個friends特登去試,食咗sandwich同飲凍朱古力,味道都好好。第2次去就同個friend飲野。第3次去就同個friend食甜品。塊cake有Snoopy喺上面ga,而且係食得ga,好得意好唔捨得食呀! 芒果味嘅cake真係好好食呀 我最鐘意呢間cafe嘅一點,就係可以傾好耐好耐計,真係好舒服。同埋有wifi ga,不過要password overall真係好鐘意呢間cafe
overall真係好鐘意呢間cafe
2015-03-11
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)