2023-06-15
今日經過屯門時代廣場,見到佐賀山田•燒肉嘅嚴選美國和牛燒肉,100分鐘放題 [竹放題]268蚊,好似勁抵食,決定同媽咪去試下!我哋2個人,職員安排左4人卡位俾我哋,坐得都幾舒服!而且餐廳夠冷氣,唔會覺得好大燒嘢食嘅味,幾好!👍🏻👍🏻我哋一坐低,職員好快咁攞左盤嚐味燒肉盛上黎,入面有:美國SRF安格斯牛肉條、美國特選和牛一口牛、美國牛小排、美國上級牛肋肉等,全部都係高級嘅肉,油花分佈好靚而且燒出嚟牛味好濃,肉質細緻、口感好好和仲好juicy👍🏻❤️放題]入面嘅揀擇都多,餐廳係透過scan code落order, 都幾方便!有93種唔同嘅品種,美國特選和牛、雞牛、海鮮都有好多唔同選擇!出面都有好多自選嘅嘢,有飲品,雪糕,仲有唔同嘅前菜!例如,辣味螺,泡菜,仲有好新鮮嘅生菜任攞!整體來講,佐賀山田•燒肉嘅性價比都幾高,2百幾蚊就可以食到好飽,整體肉嘅質素對得住佢個價錢!👍🏻👍🏻❤️
[竹放題]入面嘅揀擇都多,餐廳係透過scan code落order, 都幾方便!有93種唔同嘅品種,美國特選和牛、雞牛、海鮮都有好多唔同選擇!