2020-12-26
雖然經過呢間小食店好多次 但真係幫襯嘅原因係睇咗燒賣關注組嘅post🤪🤪覺得真係要試吓🥳結果一食就上癮 成日都會想再食🤣-📌秘醬燒賣 $22秘醬其實就係咖喱 醬汁係偏杰 一入口就食到唔同香料味道 辣度適中啦~😉😌雖然我唔叻食辣 但係呢間嘅秘醬會令人食唔停口😋 一份13粒好似好多但真係好快就食晒😂食食吓如果真係太辣我就會叫杯嘢飲幫手解辣🤣單講燒賣嘅話 坦白講就一般般😓我已經幫襯過幾次 有時買到嘅燒賣蒸得太耐 口感好腍我唔太中意☹️如果有改善 成個package就真係perfect😜📌黃金單骨雞翼 $58呢個係家庭裝有12枝單骨雞翼 普通裝就6枝$32呢款即點即製更加食到雞翼炸得幾香脆🤩🤩調味啱啱好 每啖都食到鹹蛋黃味😎呢款好適合做party 小食😋😋📌芝士牛油蜜糖薯條 $32粗薯條要加分👍🏼👍🏼有啲大條到以為食緊薯角lol 但味道嚟講呢款驚喜度不大 雖然薯條炸得好脆 但味道比較簡單同偏淡 就係食到少少芝士味(仲拉到絲😜)仲有少少蜜糖甜味 食食吓以為自己食緊番薯條🤪🤪📌阿華田脆脆 $22買走飲嘅關係 朱古力脆脆係過程中已經溶晒☹️ 其實就係一杯特濃阿華田 配燒賣做下午茶係唔錯📌龍眼蜂蜜茶$
📌秘醬燒賣 $22
📌黃金單骨雞翼 $58
呢個係家庭裝有12枝單骨雞翼 普通裝就6枝$32
呢款好適合做party 小食😋😋
📌芝士牛油蜜糖薯條 $32
仲有少少蜜糖甜味 食食吓以為自己食緊番薯條🤪🤪
📌阿華田脆脆 $22
📌龍眼蜂蜜茶$19
中規中矩😌 但呢個價錢有咁大杯飲(可以揀紅茶/綠茶)性價比係幾高💛💛
芝士牛油蜜糖薯條
秘醬燒賣