2012-10-29 101 views
好友生日,好想黎呢間食野好耐,因為個view好靚,一黎到,又真係幾靚!我地一行九個人,坐係帳篷下面,但太暗了,完全影不到大合照,可以光一點會較好,今次我地總共叫左八樣野!泰式珍寶拼盤 - 有炸蝦餅、春卷、雞翼,可一試,夠大份,蝦餅夠脆,春卷一般,個味道怪怪地,雞翼唔夠味!牛油果軟殼蟹米紙卷 - 其實好普通,唔特別好食,軟殼蟹大凍,好硬,唔掂醬真係好難入口!咖哩吵蝦 - 個咖喱汁一讚,但隻蝦好普通,又唔大隻,我估叫咖喱蟹應該好食d,但咖哩汁加烤餅一齊食確係一流!泰國鮮蝦金柚沙律 -酸酸地好開胃,鍾意食柚子不妨叫呢個,其他配料都好新鮮!醃肉碎生菜飽 - 好好食,肉碎醃味夠,生菜夠新鮮!串燒 -普通,無乜特別! 叫左幾個椰青解渴,但冇乜椰青肉食!總結也可一試,去之前其實問過朋友,佢地話越來越差,但我又鍾意試新野,自己去下,始終不同,不論食物服務態度等也值一去!

醃肉碎生菜飽 - 好好食,肉碎醃味夠,生菜夠新鮮!

串燒 -普通,無乜特別!

叫左幾個椰青解渴,但冇乜椰青肉食!

$230 (Dinner)
Celebration
Birthday
  • 泰式珍寶拼盤,醃肉碎生菜飽