2013-05-04 2179 views
去過幾次!午餐,晚餐,Happy Hour都試過! 真係唔錯!值得推介!係tst但不屬於旺區! 所以好啱朋友聚舊之餘又可唱k! 好正!價錢又平!午餐有沙拉,意粉!沙拉不錯,菜都幾新鮮,意粉軟硬適中!今次係晚餐時段! 一行四人去食!其中2個朋友未去過!覺得好正!因為仲可以玩飛鏢同其他小遊戲!正餐忘記影!因為掛住食唔記得!我地叫左兩個二人套餐!有意粉,青口,小食等!我地都食唔哂,總結全部不錯!味道不會太濃!生日的朋友都好鍾意個環境!佢地義工開會都選左依度!飲品好靚!唔錯!不過左下角我果杯酒味比其他三杯都濃!杯邊全部用鹽鋪上,幾特別!跟餐既甜品!一般!無咩特別!

午餐有沙拉,意粉!沙拉不錯,菜都幾新鮮,意粉軟硬適中!
跟餐既甜品!一般!無咩特別!
2013-03-09
Celebration