2020-10-13
今日同朋友第一次黎呢間位於旺角既Pause It咖啡室,門外頗多人排隊,完全無被疫情影響,我地大約等左20分鐘就入坐💛我地今次兩個人,分別叫左兩杯嘢飲同兩個main course:熱朱古力、竹炭鮮奶咖啡、煙雞胸肉三文治配薯條、煙肉eggs Benedict🤤🤤🤤兩杯飲品都好出色,佢地既咖啡仲有得揀選用oat milk😍下次就試下飲flat white轉oat milk先😏佢地既barista都勁有心機拉花,好靚靚,啱晒打卡既靚仔靚女😉個煙肉eggs Benedict煮得啱啱好,隻🥚食落去流心好smooth,配埋煙肉加sourdough,簡直perfect池!煙雞胸肉三文治配薯條,三文治無乜特別,但d🍟炸得好脆,食落去熱辣辣,yummy一定會再黎試其他coffee同水牛城辣雞翼!#PauseIt#cafe#mongkok
一定會再黎試其他coffee同水牛城辣雞翼!
#PauseIt
#cafe