2011-01-10 7 views
話說要行工展會,咁就可以順便去大坑食好野~今次唔想跟住openrice 已有既熱門餐廳去試食,就同朋友随心咁入左E間環境唔錯既餐廳~入到去2:30左右,仲仍然係lunch time 時間,我地就叫左兩個lunch set. 分別係 雞肉意粉同埋蜆肉意粉。但係最後因為蜆肉賣晒,所以用青口代替。午餐包括沙律或湯,主菜以及 coffe or tea頭盤兩様都試左。沙律D菜都幾新鮮,菇好好味。椰菜花湯都好特別,鍾意熱湯的話值得一試!至於意粉,雞肉意粉既黑椒檻欖汁,同埋青口既白汁都做得非常好!我地亦加左$20 要左個北海道牛乳甜品。雖然第一次俾我地0個個有D變壞,但係佢地好快就幫我地换過個~整體黎講,服務好好,環境好好。但係要有心理準備,好食既野要等耐D,意粉大概都等左20 分鐘先有得食
話說要行工展會,咁就可以順便去大坑食好野~

午餐包括沙律或湯,主菜以及 coffe or tea

整體黎講,服務好好,環境好好。

外面個花園好OK
室內
個沙律D菜幾新先~
最鍾意E個意粉!
2010-12-31
$80 (Lunch)
外面個花園好OK
室內
個沙律D菜幾新先~
最鍾意E個意粉!