2020-05-18 122 views
由於餐廳比較細同座位少,所以需要等位,而當日晚市都只係等10-15分鐘左右。餐廳嘅防疫措施做得好全面,由入去餐廳前要量體溫,亦有酒精搓手液。餐廳的每一張枱都有酒精搓手液供食客作消毒用。————————————————— 📍食物&不專業食評:1️⃣招牌黑松露卡邦尼意粉 $50 意粉軟硬適中,而黑松露亦都冇搶走卡邦尼汁嘅味道,味道啱啱好,成個意粉食完都唔會覺得膩,份量都好足夠!2️⃣牛油炒蘆筍 $25 炒蘆筍都嫩,唔會有渣。食落好香黑椒味,但略嫌有啲油!3️⃣炸蕃薯條配黑松露蛋黃醬 $25 真係好鍾意食呢個炸蕃薯條,上到嚟熱辣辣,炸得好脆好香又唔會油,25蚊嚟講都真係幾多!而黑松露蛋黃醬同炸蕃薯條都好夾,唔夠醬仲可以同店員講有得加醬!🧡感謝用心睇到呢度嘅你地🧡
—————————————————
📍食物&不專業食評:

1️⃣招牌黑松露卡邦尼意粉 $50
招牌黑松露卡邦尼意粉

2️⃣牛油炒蘆筍 $25
牛油炒蘆筍

炒蘆筍都嫩,唔會有渣。食落好香黑椒味,但略嫌有啲油!

3️⃣炸蕃薯條配黑松露蛋黃醬 $25
炸蕃薯條配黑松露蛋黃醬