2023-07-27 15 views
#元朗美食 大推嘅 #居酒屋 @senpaifoods 🏮朋友話嚟 #元朗 可以試呢間 果然冇介紹錯🤩 #大推 一嚟到個環境已經好舒服 啲裝修設計都好有 #日本 居酒屋feel🏮然後啲服務態度都好好👍我哋嗌咗#帶子裙邊 💃驚為天人呀 非常爽口 而且調味好夾🤩🤩 #夏天 一食入口涼拌小菜即刻降溫🌨️炸 #雞軟骨 粒🦴炸得好好 個炸粉唔會好厚嘅同時又好香酥😍雖然熱氣都忍唔住狂啪😭海之幸 #海鮮 拼盤🦑🦐🦪又係一個高潮 有魷魚 鮑魚 虎蝦 帆立貝 啲魷魚好滑好好味😭😭魷魚鮑魚同個燒汁 #perfectmatch 虎蝦唔使摵殼都好幸福😭帆立貝一入口濃濃 #牛油 味🥹#雞泡魚乾 🐡居酒屋必嗌👍佢係我見過最特別嘅雞泡魚乾 有啲位置望落好似肥膏噉 呢條應該係條難得一見嘅肥魚仔🤭因為第二日要返工 我哋冇嗌酒 但無酒精特飲都好好飲😼 寒天晶球巨峰梳打啲寒天份量又多 整體味道又唔會偏甜 啱啱好📍 千杯串居酒屋元朗安寧路110-136A號好景樓地下10號舖#hkig #hk #foodie #hkfoodie #foodstagram #元朗食好西 #飲酒 #香港美食 #香港
#元朗美食
大推嘅 #居酒屋 @senpaifoods 🏮