2021-07-07 750 views
中午時段和一位新蒲崗地膽一齊去食晏。近近哋選擇了明星酒樓。之前都試過他們的外賣燒鵝,今次可以新鮮堂食,有些少期待!好彩今次都冇令我們失望😊😊。叫了一個例牌燒鵝:如果下午茶嚟食燒鵝瀨會更抵:再叫咗一個午市抗疫優惠:下了單後部長show比我哋睇兩隻生猛蟹仔。我們看見都幾大隻,但上菜時好似縮咗好多水咁😅,雖然如此,但味道都鮮甜,只是肉比較少。份量都幾大,三個人食,最後都要外賣帶走一人份量。服務都幾好,初初以為可能是和地膽一起用餐,接觸的所有侍應都和我們有講有笑。但用餐時我聽到附近兩位送餐姐姐的對話,都聽得出他們是開開心心返工、做好自己本分的人,絕對不是那些黑口黑面對客人的員工(純粹從當日所觀察到的事情來表達個人意見)。

叫了一個例牌燒鵝:
例牌燒鵝