2016-11-13 157 views
同朋友睇左唔少食評,為左摩天輪,同埋大家大讚㗎情調同服務來會一會佢好彩一早book左枱,因為去到已經全場滿坐,侍應服務態度真心值得一讚,當我地order斧頭扒8成熟時 (因為大家都驚血水,所以唔敢食太生), 男侍應建議我地叫5成熟,上枱接受唔到先再幫我地處理。摩天輪 $148只可以講影相一流,食物就好普通,5種唔同的炸物放係一個摩天輪上。三文魚凱撒沙律 $98沙律上面灑左紅色一粒粒類似麵包糠的脆脆,連埋沙律一齊食,每一啖都有少少脆卜卜咁,口感幾得意。斧頭扒 $598塊扒超大隻,影相好正,好彩叫左5成熟,中間係有少少血水,但肉質好嫩, 如果再熟啲應該會好韌。朱古力黑岩球 $88朱古力裏面有兩種唔同嘅雪糕口味, 加埋一齊食口感好新鮮,味道唔會太甜,推介!

摩天輪 $148
三文魚凱撒沙律 $98
斧頭扒 $598
朱古力黑岩球 $88
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner