2023-06-22
好少何過去粉嶺,為左探朋友就遠征下,身為街坊既佢介紹左成日去飲茶既地方🤩~聚悅庭,咁就試試佢啦🤟🏻2大1小3個人食,總共叫左👇🏻▫️宮殿翡翠餃(每天限量發售)朋友話必叫,出面好少有,加埋係每日限量,我地係中午12點左右所以先嗌到,個皮少少煙un有口感,就係呢個皮加碼嗌埋蝦餃😍▫️水晶蝦餃王蝦肉唔少,夠飽滿🥰果然係屋村點心最足料好味▫️椒鹽九肚魚小朋友係到當然唔少得煎炸野😜椒鹽味都夠,唔會死鹹,九肚魚炸到外脆內軟,連d骨都可以食埋✌🏻大人小朋友都岩▫️煎釀尖椒食尖椒每次都係運氣😆想食到唔太辣既尖椒,今次係成功左,尖椒夠大條,加埋煎得夠香口👍🏻正▫️沙拉明蝦球又係小朋友至愛,酸酸甜甜沙律醬,加埋大大粒蝦球,夾得黎夠曬有口感!愈食愈開胃🤞🏻✨埋單$240,點心價錢都ok,主要係小食拉高少少價錢,但真材實料,同埋平時點心舖少有,係食得過👍🏻
2大1小3個人食,總共叫左👇🏻
▫️宮殿翡翠餃(每天限量發售)
▫️水晶蝦餃王
蝦肉唔少,夠飽滿🥰果然係屋村點心最足料好味
▫️椒鹽九肚魚
▫️煎釀尖椒