(Non-member)
2012-05-23 169 views
日日行過都排隊, 係咪真係咁好味呀?上星期六約左班FRIEND去試下啦, 估唔到又真係幾好味.仲見到事頭婆親自炸魚皮, 當然要叫番碟來試下啦, 果然人靚魚皮正.除左叫新鮮炸好的魚皮之外, 仲叫了幾個餸, 幾個大男人都醫肚梗係要叫多樣嘢食啦.話咁快啲嘢食就部到面前, 嘩! 碟蝦碌好好味搞到我連蝦殼都'損'埋, 唔好哂左D汁嘛個香煎雞扒米線分開上, 唔怕搞到塊雞扒'淋'哂, 所以咬落去香脆肉嫩汁夠多.我最欣賞個楊州炒飯, 我差唔多食了半碟, 搞到比啲話我係飯桶, 無計啦, 個粉飯少得好乾身, 粒粒飯都分開架, 唔會黏住一舊舊.
日日行過都排隊, 係咪真係咁好味呀?

豉油皇美極蝦
銀芽肉絲炒麵
新鮮炸魚皮
2012-05-19
Waiting Time
2 Minutes (Dine In)
$50 (Dinner)
豉油皇美極蝦
油鹽水浸蜆