2012-07-21 34 views
每日放工都經過呢間甜品鋪,一值都想入去試一下,但見到成日話態度差但日日都咁多人等位,所以人性的好奇心下去試一下我叫左心太軟,我同事叫左雜果窩夫,首先講心太軟,賣相給力,一篤穿佢流出好濃的朱古力漿,一啖暖暖的朱古力混埋冰凍的雲呢拿,正,好好味,有唔捨得食的感覺。而我朋友話佢個窩夫都好好味,生果好甜,賣相都好。最後我想講一下各人的態度問題,我除左掛住食,我都一路留意住傳說中的惡劣態度,講真,我又發覺唔到有什麼特別問題,店員都好有禮貌,同一般餐廳無異,我諗如果真係差得咁緊要幾好食都唔會有咁多人排隊,我見過好多餐廳d人態度差過佢地多多聲啦,不過等我下次再去多次睇下先

2012-07-16
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$40 (Last Night Supper)
  • 心太軟