2015-02-23 847 views
有朋友生日想一群人賀一賀佢,上openrice搵見到樓上cafe又有boardgames玩就打去試一試。即日打電話,7點10位booking即刻做到!上到去d staff落完單都即刻教玩games,想玩左ticket to ride好耐,今次玩到夠,總括黎講全部game都吾錯我叫左杯cocktail "Kiss Me" ,淡淡粉紅色襯粉藍飲管,真係第一次飲粉紅色既酒,真係幾靚而味道就似士多卑利瑞士糖加少少酒味 比想像中好,不過飲左好耐都吾知用咩酒食物方面,係出得慢少少,但當我個咖喱吉列豬扒飯黎到時真係流晒口水!切開黎賣相好juicy,溫度都好夠熱,塊豬排又吾會太老,如果加少少沙津醬食會滋味好多由於我地吾係人人都有叫野食 所以無特別影相ps:期望我地為生日嘅朋友切蛋糕時,cafe送左我地一set rainbow shooters!原來係壽星喺度過生日都會送一set,係你面前拉,倒出黎每杯都吾同色,好新奇仲有好多遊戲未試 下次再黎玩順便試埋其他主食

由於我地吾係人人都有叫野食 所以無特別影相
仲有好多遊戲未試 下次再黎玩