2015-12-21 241 views
我朋友住喺長沙灣附近,有日經過呢間餐廳見裝修幾新穎,於是睇睇個價錢牌,又唔算貴係西餐廳來講呢個價錢算係非常之抵食,既然係咁不妨試試呢間餐廳喇 一坐低等左一陣就有個靚仔侍應來招呼我哋,咁我問佢有咩好介紹啦,佢就介紹咗個意大利飯🍚同埋闊條麵俾我,呢度晚餐選擇唔算好多6.7款左右對於有選擇困難症嘅我就非常之適合啦,起碼唔使左揀右揀。我同朋友就叫咗個意大利闊條麵同埋意大利飯,落單後五分鐘上左兩份餐包,之後上是日餐湯-南瓜湯,味道非常濃郁👍🏿比起其餐廳我認為依個湯真係好飲,飲完湯等左廿幾分鐘先至想上主菜,可能係因為新開張,客人比較多,所以上菜進度慢左些少,但能理解! 我個係意大利飯,份量多到食唔晒,味道比較正宗!唔係港式味道,如果對於鍾意食西餐嘅人黎講呢度絕對啱佢哋口味! 食完飯仲有一杯野飲同埋甜品,飲品有多方面嘅選擇,因為呢間餐廳叫做coffee spec ,所以我點左杯咖啡。杯咖啡聞起嚟好香,飲落去好滑,甜度適中!至於甜品...由於太飽所以放棄! 整體來講非常抵食,我哋兩個人食咁多野埋單$300都唔使,再加上呢度嘅環境舒適面積比較闊落除咗地下呢一層,仲

整體來講非常抵食,我哋兩個人食咁多野埋單$300都唔使,再加上呢度嘅環境舒適面積比較闊落除咗地下呢一層,仲有樓上鋪,朋友多嘅話仲可以包場!值得大家一試!