2022-03-18 148 views
因為疫情關係好耐都無出街食飯啦⋯呢排天氣回暖風和日麗wfh都work到有啲悶決定今日出去抖抖氣睇吓有咩好嘢食。行到田心村附近大多數都係茶餐廳嚟真係興趣不大點知再行多幾步見到有間西式餐廳就決定試一試。餐牌上有幾個set lunch可供選擇,竟然見到有個burger平時都係食碟頭飯多所以決左試吓個burger睇吓有無驚喜先!等咗一陣店員上菜嘅時候我睇到個賣相當唔錯!burger size比出面一般嘅大入面有芝士,烟肉同一塊厚度適中嘅牛肉,咬落啲肉汁豐富非常juicy另外仲付上了薯菜,薯條係舊式快餐店嘅波浪形薯條真係好有兒時回憶,最重要係佢只係賣$58!另外我加錢試埋佢杯即磨咖啡味道非常香濃今餐lunch真係好滿足好有驚喜!店員仲話佢哋app外賣服務以後我wfh又多一個選擇啦