2024-10-24 559 views
今日同朋友係圍芳行街,見有D肚仔餓,咁啱見到呢間意大利餐廳人比較流少, 環境清幽,就入去試下先😂我同朋友仔叫咗個兩人餐(有前菜,披薩, 主菜,甜點同兩杯飲品)再加多個牛扒試下😎前菜·煙鮭魚海鮮沙律,沙律菜新鮮配料有煙鮭魚·🦐·同流心🥚,醬汁味道幾特別,酸酸甜甜好開胃。如果再多小小汁更好😛披薩🍕·番茄茄子水牛起司披薩8吋大,夠曬兩人份量,芝味十足,味道唔錯,🍕餅底質感都非常之軟熟,值得一試!😋主菜·海鮮意大利飯,賣相非常漂亮😻,配料份量都好多,有🦐·帶子·蜆·青豆再加上龍蝦湯汁同飯一齊煮,飯感味道非常香牛扒🥩·除咗用炭爐燒外,調味也十分講究,用了特製的香草和海鹽, 充分提升了牛肉既鮮美。搭配的配菜,香煎蘑菇🍄‍🟫香脆薯條·增添了視覺美感,也讓口感更加豐富吸引最後梗係甜點時間😏·抹茶蛋糕配埋雲呢拿雪糕,賣相有心思😍雪糕香奶味,抹茶味唔太重,清清甜甜。服務員也很好,細心介紹❤️

服務員也很好,細心介紹❤️