2016-04-15 4208 views
本身有訂位,去到唔洗等!個場好大,可能容納到好多人,岩晒一大班朋友去食!佢地除左雞煲之外,仲有新出嘅蒸氣鍋,不過我都係食番雞煲,下次先試蒸氣鍋。嗌左雞煲之後因為佢即整,所以要等三個字或以上,等嘅期間可以去出面拎小食,有好多款例如有蘿白豬腸、涼拌木耳、清瓜等等......佢地既雞煲好正,每一舊雞都大大舊,同埋好入味! 食完雞就開始叫野食啦! 當然唔少得花膠、肥牛、牛柏葉最吸味既三寶,佢可以叫既食物比我想像中多,同埋食材都唔錯。最開心係飲品唔係百事,而係可口可樂,仲有佢兒家有得自己"針"椰汁水同橙汁!百幾蚊一個人,哩個放題算係咁啦,講真算係好豐富,又有小食、揀既又多,最後仲會送番個甜品比每個客。自己整都唔只哩個價錢啦,不如出去食唔洗煩(我心諗)
本身有訂位,去到唔洗等!
個場好大,可能容納到好多人,
岩晒一大班朋友去食!

嗌左雞煲之後因為佢即整,所以要等三個字或以上,

佢地既雞煲好正,每一舊雞都大大舊,同埋好入味!

佢可以叫既食物比我想像中多,同埋食材都唔錯。