2019-07-09
呢日難得得閒,所以就同朋友去左呢間好川好菜度食晚餐😍雖然呢次係第一次食呢間餐廳,但個人覺得質素真心幾好,好值得大家去試下松鼠魚呢個松鼠魚真心夠曬正👍👍大條得黎,啲魚肉又夠曬滑👍雖然係炸過,但都唔係太乾,啲魚肉仲係好嫩,配埋松子同甜酸汁,真係又開胃又惹味👍👍魚香茄子如果係鐘意食酸嘅你,呢個就啱曬你啦🤤佢唔似一般出去食嘅茄子,但佢個味道真心都幾香🤤而且酸味比較重少少,所以愛吃酸嘅你就不妨可以試下呢個茄汁大蝦呢個嘅材料真心勁夠,啲蝦都夠彈牙爽口😍不過最正係個汁,甜酸嘅味道控制得啱啱好👍食落真心超開胃,用黎送飯真心一流👍雞骨草湯呢個湯都勁正👍👍用料都順豐富,所以飲落嘅味道好濃好香 而且我最愛嘅就係佢雞骨草嘅味道,飲落係有少少鹹中帶甘,比起一般嘅湯多左一種甘香嘅味道👍所以鐘意飲湯嘅你真係要試下呢個雞骨草湯
松鼠魚
魚香茄子