2018-01-02 233 views
除夕夜好多餐廳都好多人排隊,於是我同朋友就想揀一間唔太頹又唔太貴既餐廳,咁岩見到有間泰國菜,價錢都可以接受,就快快脆脆坐低諗住食完去倒數。我地叫左個$148既拼盤,有無骨鳳爪,魚餅,串燒,特飲等等,仲叫左半隻燒春雞同兩碟白飯。唔知係咪因為除夕夜,上菜好慢,但我地催一催之後都好快黎左。個拼盤份量略嫌少左啲,但味道不錯,串燒入味。另外嘅燒春雞略嫌油左少少但係肉質都算滑,幾好食!至於特飲不過不失,都幾大杯!3個人每人都係$71就食飽。總共食左2百幾蚊,臨走前有張優惠卡送,下次可以半價食海南雞飯!對於一啲唔係好食得辣又想食泰國野嘅朋友仔真係一個唔錯嘅choice!
2017-12-31
Waiting Time
25 Minutes (Dine In)
$70 (Dinner)
Celebration
New Year's Eve