2023-10-26 457 views
被公司安排下晝去荔枝角Training,午膳時間未到就已經出走 去Training Course附近搵下有無好野食,一入門口就有Staff問我:「請問係唔係大廈職員」由於工廠食肆唔可以招待街外顧客,佢地都遵守得好足,我去果度上Training 所以都可以入林氏有提供Lunch Set Menu,走西餐路線為主,不過一見到佢地有粉麵類...好似試過既人唔多 一於試試新加坡喇沙湯米線(湯底) + 海南雞 $78喇沙湯底微微辣 以香料同椰香味為主 入口食到有海鮮鮮味,另外有豆卜 芽菜 魚蛋放面,雞夠滑 而且去晒骨 唔會太肥膩,份量好足 最後食淨半碗日本白桃梳打 $15食喇沙一定要飲有氣飲品,除左可樂外 來一點新口味,普普通通糖漿+梳打水,份量又係多既* 叫左餐既 都會送一件麵包,烤得幾香口 不過在場客人唔係個個食* 午餐+$20可以轉一杯蛋白質奶昔* +$28可享用沙律吧* 場地好大 Lunch Hour全場滿座,Book位會好D,可能個場太大 繁忙時間有少少人手不足* 每枱有一支水可以自由斟* 有大枱 有卡位 多人去食都無問題

新加坡喇沙湯米線(湯底) + 海南雞 $78

日本白桃梳打 $15

* 午餐+$20可以轉一杯蛋白質奶昔

* +$28可享用沙律吧

* 每枱有一支水可以自由斟

* 有大枱 有卡位 多人去食都無問題
$95 (Lunch)