2018-08-15
今晚同朋友去左間旺角新開既放題店晚餐,食完覺得各方面都好唔錯,絕對值得再翻啅首先地點夠曬方便係創興!第二放題時間有二個半鐘,唔好睇少多半個鐘,係會爭好遠食得優閒好多第三坐位好寬敞舒適,全店全部都係四人座位,重要9成係卡位,我地兩個人都可以有卡位坐,真係喜出望外第四上菜超快完全無漏單,店員好留意客人,好勤收碟,而且一填完紙好快就有人黎收!第五食物水準高,款式未必夠出名果幾間多,但做到貴精不貴多價錢唔貴,而且有兩個半鐘食,抵平時既放題,兩個人一定無卡位坐,袋都無位放,張枱放多兩碟就無位,不停咁上就不停咁食;但呢道就唔會,真係可以慢慢享受除左order紙重有自助吧,有沙律、甜品、凍蝦、青口、前菜等等!麻辣既前菜有驚喜,惹味得黎唔會好咸,好味過譚x🤓芝麻醬撈烏冬烏冬係扁薄身既稻庭烏冬牛舌都燒得唔錯,爽口壽司刺身比平時食開既放題高質埋單後重每人一杯HD/MP雪糕,真係翻曬本另外帆立貝北海燒一定要試,沙律醬配帆立貝即燒勁
首先地點夠曬方便係創興!
第五食物水準高,款式未必夠出名果幾間多,但做到貴精不貴多
價錢唔貴,而且有兩個半鐘食,抵
麻辣既前菜有驚喜,惹味得黎唔會好咸,好味過譚x🤓
芝麻醬撈烏冬烏冬係扁薄身既稻庭烏冬
牛舌都燒得唔錯,爽口
壽司刺身比平時食開既放題高質
埋單後重每人一杯HD/MP雪糕,真係翻曬本
另外帆立貝北海燒一定要試,沙律醬配帆立貝即燒勁