2024-07-02 53 views
朋友介紹呢間串燒店比我,夜晚喺旺角諗唔到食咩就決定去試下。翠玉瓜:翠玉瓜切成細塊之後,經過烤制,表面有啲微微焦香,入面仲保持住脆嫩嘅口感。翠玉瓜嘅甜味經過烤制更加突出,同其他配料嘅組合都好出色,好清新!炸豆腐:呢道炸豆腐真係好正呀!外皮金黃酥脆,一口咬落去,即刻感受到豆腐嘅軟滑口感同埋外脆內嫩嘅組合。牛丸:呢度嘅牛丸真係好有咬勁。佢哋嘅口感富有彈性,肉汁好豐富。墨丸:墨丸好軟滑,仲帶有魷魚嘅鮮味。台灣腸:佢嘅外皮烤得香脆,入面仲保持住彈性。口感豐富,肉香四溢。雞中翼:燒雞翼係我最愛,呢度烤制得恰到好處,皮脆肉嫩。我之後再encore 咗一串魷魚鬚:魷魚鬚相對普通,無咩特別後尾我哋再叫咗辣酒煮花螺,花螺肉質鮮嫩,搭配上辣椒、蒜頭同酒精煮熟,令味道更加豐富。食落去,先感受到辣椒嘅辣勁,但同時亦會品嚐到花螺嘅鮮甜。總結而言,菜式都好出色,質量上乘。餐廳嘅服務態度都好友善,令人感到舒適。呢間餐廳絕對係一個會再次光顧嘅好地方
朋友介紹呢間串燒店比我,夜晚喺旺角諗唔到食咩就決定去試下。

墨丸:墨丸好軟滑,仲帶有魷魚嘅鮮味。

魷魚鬚:魷魚鬚相對普通,無咩特別

2024-05-23
$200 (Dinner)