2022-09-24 405 views
禮拜六大概下晝三點左右去到,見到有位可以直接入去,不過就係普通位,而其他景觀比較好嘅位置就一直空住留俾book檯嘅客人餐廳裝潢唔錯,但係檯同檯之間距離太近,位置就比較擠迫,再加上人手似乎嚴重不足,入座等好耐先有人執上一手嘅檯同落單🍃煙鴨胸幾好食,份量又足夠,貝果烤得好脆,呢個餐牛油果份量都頗多,由於我嘛嘛地牛油果所以都分唔到好唔好食,如果柚子醬再多d會更好🍃炒蛋同煙三文魚份量感覺比其他餐廳份量多,整體都比較好味🍃裡面有沙冰,一開始飲會覺得太濃,等d沙冰融化之後就會好飲好多,賣相唔錯,隔離檯見我地嗌即刻問我地係咩都嗌返兩杯😂🍃好特別又好味嘅麻糬蛋糕捲,除咗食到伯爵茶味之外似乎都有d香草味

煙鴨胸、牛油果、柚子醬貝果

All  Day  Breakfast

炒蛋同煙三文魚份量感覺比其他餐廳份量多,整體都比較好味
‘我冇罪’邪惡朱古力特飲
🍃
日式糬卷蛋糕(伯爵茶)
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$170 (Tea)
煙鴨胸、牛油果、柚子醬貝果
All  Day  Breakfast
‘我冇罪’邪惡朱古力特飲
日式糬卷蛋糕(伯爵茶)