2011-09-18 56 views
今日去圓方睇戲, 之後經過呢間餐廳被佢既甜品餅櫃吸引咗, 一問之下原來呢間餐廳除咗甜品, CAKE, MACARON之外, 仲有SET DINNER 供應, 價錢由百幾至2百幾不等, 選擇都幾多, 於是就入去試下頭盤我選了蟹肉沙律, 感覺清新, 亦好有鮮味, 不過太肚餓, 忘了影相....大盤我就選了黑松露雜菌LINGUINE, 好香, 好好味, 炒得啱啱好, 唔會好油, D菌好入味, 正!我男友選了ANGUS BEEF, 都係2百幾, 份量十足, 足足有8安士, 肉質嫩滑, 有牛肉味, 我男友大愛甜品我地選了D CAKES 和 MACARONS, 好開心, 個熱情果MOUSSES CAKE 好好味, D MACARON 亦好新鮮, 原來佢地自設餅房, 師傅係師承法國正宗師傅的最後點了杯PEPPERMINT TEA整個晚餐, 我倆十分滿意, 餐廳環境舒適, 侍應既服務周到, 有介紹各式甜品及食物下次再試佢地個LGB Signature Burger就此...

最後點了杯PEPPERMINT TEA

下次再試佢地個LGB Signature Burger

就此...
2011-09-14
$250 (Dinner)
  • ANGUS BEEF
  • LINGUINE